top of page

Lighthouse biedt de ideale woonruimte voor expats in Eindhoven Nederland

Welkom in Nederland

Sta je op het punt naar Nederland te verhuizen vanuit het buitenland? Daar komt natuurlijk veel bij kijken. Waarschijnlijk een nieuwe baan, een nieuwe cultuur en natuurlijk een nieuwe woonruimte. Bij Lighthouse faciliteren wij diverse huur appartementen die naadloos aansluiten om de woonwensen van een expat.

Waarom kiezen voor Lighthouse?

Lighthouse “de hoogste woontoren van Eindhoven” biedt plaats voor 333 luxe huurappartementen variërend in diverse woontypes. Ga je voor een compact en comfortabele studio, een One- or Two- Bedroom appartement of neem je intrek in een penthouse met een adembenemend uitzicht.

Lighthouse biedt voor een groot publiek de juiste woonruimte en is het ideale startpunt voor sociale interactie in onze community.

Alle woningen worden woon gereed opgeleverd. Dit houdt in dat alle woningen voorzien zijn van vloer, badkamer en keuken (inclusief apparatuur). De ideale woningen voor expats die naar Nederland verhuizen.

Verhuiswagen uitladen in Eindhoven en je woonplezier bij Ligthouse kan gelijk van start gaan.

Lighthouse Einhoven Expat Expat Einhoven Living Expat Eindhoven Rental apartment Expat

Verhuizen naar Eindhoven?

Voor alle relevante informatie over financiële zaken, visa/werkvergunning, cultuur, zorg en huisvesting vind je op Holland Expat Centre South   

Je verhuizing vanuit het buitenland eenvoudig geregeld? Ga naar (bedrijf) en ontdek de mogelijkheden.

Gemeente Eindhoven

De gemeente is verantwoordelijk voor de afwikkeling van nieuwe bewoners die uit het buitenland naar Eindhoven verhuizen. Alle informatie over procedures en afspraken inplannen vind je op de website van de Gemeente Eindhoven.

external-file_edited.jpg

Dagelijks leven in Nederland

Openbaar vervoer 

De infrastructuur van het openbaar vervoer is in Nederland van een zeer hoge kwaliteit. Reis gemakkelijk met de bus, tram, metro, pont en trein door het hele land. Wij adviseren je om de app 9292 te gebruiken. Deze app biedt opties van alle vervoerders binnen Nederland. Vraag hier je OV chipkaart aan. Met deze kaart kan je bij iedere Nederlandse vervoerder inchecken.

Taal

In Nederland wordt als voertaal Nederlands gesproken. Nederland staat op nummer 1 van niet Engelstalige landen waar Engels het best gesproken wordt. 93% van de Nederlanders beheert goed tot zeer goed de Engelse taal. Dus als expat kun je prima uit de weg in de Nederlandse maatschappij.

Onderwijs

Wist je Eindhoven een internationale basis/middelbare school heeft, genaamd International School Eindhoven.

Lees alles over het Nederlands onderwijs op de website van de rijksoverheid van Nederland.

Financieel

In Nederland wordt er zoals in veel Europese landen met de Euro betaald. Voor expats zijn er gunstige belasting voordelen lees hier daar alles over.

Wonen in Strijp-S

Dit creatieve deel van Eindhoven heeft meer dan genoeg te bieden zoals funky restaurants en bars, diverse kunstgalerijen, een levendige foodmarket (inclusief supermarkt), bioscoop, kledingwinkels en nog veel meer!

 

Het gebied kenmerkt zich door de unieke kunst en verwijzingen naar de voormalig Philipsfabriek.

Lighthouse Einhoven Expat Expat Einhoven Living Expat Eindhoven Rental apartment Expat

Technische hoofdstad 

Eindhoven staat  bekend als techniekhoofdstad van Nederland met kennis en kunde uit binnen en buitenland. Met bedrijven als Brainport, ASML, Phillips en vergeet niet de technische studies waar jong talent wordt klaargestoomd.

Wij bij Lighthouse snappen dat voor technische expats een fijn thuis essentieel is om iedere dag goed te presteren. wij creëren huur appartementen vol comfort en moderne middelen voor een aangenaam woongenot in Eindhoven!

Ontdek onze
verhuispartner

00288-logo-Strang.png
bottom of page