top of page
dezwartehond_Lighthouset_7-2000x1125.jpg

1.000m2 Commerciële ruimte

Uw onderneming bij Lighhouse Eindhoven Strijp-S?

Verdeeld over twee etages in het bruisende hart van het urban Strijp-S in Eindhoven.

Bouwjaar 2022-2025 - Oplevering medio 2025 - Huur €166,- p/m2/jaar excl Machinekamerplein 34 & 365617 AP Eindhoven Strijp-S

Centrale ligging
in Strijp-S

Lighthouse bevindt zich in het commerciële hart van Strijp-S, het urban gedeelte van Eindhoven dat bekend staat om haar jonge en frisse ondernemingen.

Vanuit de commerciële ruimte bent u binnen enkele minuten bij een bushalte en het treinstation (Eindhoven Strijp-S).

Strijp-S is het voormalige Philipsterrein. Veel details van de elektronicagigant zijn terug te vinden in de directe omgeving.

Duurzaam ondernemen

Een duurzaam gebouw met een hoog wooncomfort voor de gebruikers van Lighthouse staat bij ons centraal.

Aan de binnenzijde is dit merkbaar aan de efficiënte energievoorziening die hun oorsprong vinden uit duurzame en lokale bronnen. In de winter zorgen de vloeren voor warmte en in de zomer zorgen dezelfde vloeren voor koeling. 

De ventilatievoorziening wordt CO2 gestuurd en door warmteterugwinning wordt er zuinig met energie omgegaan.

 

In de ramen wordt triple (3-laags) glas toegepast wat zorgt voor extra isolatie en bescherming tegen geluid van buitenaf. Ook zijn deze ramen voorzien van warmtewerend glas wat ervoor zorgt dat zoveel mogelijk zonnestraling buiten de deur blijft gedurende warme zomerperiodes.

 

Tot slot worden er waterbesparende maatregelen en LED-verlichting met aanwezigheidssensoren in de algemene ruimte toegepast die ook bijdragen aan een energiezuinig en duurzaam gebouw.

Staat van oplevering

De commerciële ruimtes zullen casco afgewerkt worden zonder (cement)dekvloer, trappen, wand- vloer- en

plafond-afwerking, elektra, sanitair en tegelwerk.

Door huurder gewenste bouwkundige aanpassingen kunnen eventueel worden meegenomen tijdens de realisatie van het project Lighthouse door de aannemer. Dit is gunstiger dan wanneer dit achteraf na oplevering uitgevoerd wordt.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan Strijp-S vastgesteld door de gemeente Eindhoven in 2018 is van toepassing op het project Lighthouse. Dit betekent dat in dit project alleen de functies zoals vermeld in dit bestemmingsplan zijn toegestaan. In het kort is er een breed scala aan functies mogelijk zoals kantoren, dienstverlening, (werk)ateliers, diverse bedrijfsactiviteiten, maatschappelijke voorzieningen (waaronder zorg), detailhandel, cultuur en ontspanning (waaronder sport) en in beperkte mate horeca.

bottom of page